top of page

Področja dela

FIZIOTERAPIJA IN VADBA
PO POŠKODBAH

V sklopu centra deluje fizioterapevtski center, v katerem obravnavamo posameznike z akutnimi ter kroničnimi težavami gibalnega sistema. Prav tako se v njem izvaja po-operativna vadba, preko katere se omogoči povratek v običajen trenažni proces.

ŠPORTNO-REKREATIVNA
VADBA

Vadba v centru je namenjena tudi osebam, ki se s športom ukvarjajo le rekreativno ali pa želijo izboljšati svoje psiho-fizično stanje. Vadba poteka pod nadzorom usposobljenih strokovnjakov in je prilagojena posameznikovim potrebam ter željam, hkrati pa je varna in učinkovita.

PREHRANSKO SVETOVANJE

V centru se ukvarjamo tudi s prehranskim svetovanjem, v sklopu katerega se opravita analiza sestave telesa ter diagnostični posvet. Temu sledi sestava individualnega prehranskega načrta za spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga. Poleg tega, da vodimo in spremljamo napredek posameznika na poti do želenega cilja, ga hkrati naučimo tudi, kako pridobljene rezultate ohranjati skozi vse življenje.

PREHRANSKO svetvanje
VRHUNSKI ŠPORT

Center je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami, ki omogočajo optimalno prilagoditev treninga vsem športnikom, ne glede na športno panogo. Trening poteka pod nadzorom strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da do izboljšanja na želenih področjih fizične priprave pride v najkrajšem možnem času.

AEQ KLINIČNA SOMATIKA

V centru se ukvarjamo tudi z AEQ klinično somatiko. Glavni namen AEQ klinične somatike je učenje boljše kontrole mišic, ki vključuje povečanje sposobnosti sprostitve le-teh. Posledično to omogoča boljši selektivni nadzor nad mišicami, ki so potrebne za izvedbo giba, zato gibanje postane kakovostnejše.

DOPOLNILNE METODE POMOČI PRI IZGORELOSTI

V sklopu centra se ukvarjamo z dopolnilnimi metodami pomoči pri izgorelosti. Pri obravnavi posameznikov, ki se soočajo z izgorelostjo uporabljamo znanstveno dokazane dopolnilne metode pomoči s področja bioznanosti, prehrane, uporabe zdravilnih rastlin, obravnave črevesja in mikrobioma ter vadbe in drugih sprostitvenih tehnik.

Headache
  • Facebook
bottom of page